Giv akt

Så var det ”fredag”! Jag började klockan sex och jobbar fram till tre och sedan skall jag till bussen. Väskan är packad och klar, humöret är på topp och jag ser fram emot en trevlig helg i Göteborg. Imorgon intervju på morgonen följt av lunch med Rigmor; på lördag lunch med mamma och hennes nya kille och sedan en slapp kväll hemma.

Jag har sovit …okej. Jag vet inte varför jag vaknar till flera gånger under nätterna? Jag borde inte studsa. Jag lägger mig i tid och går upp tidigt, och jag sover inte mer än 8 timmar per natt. Varför får jag inte sova en hel natt igenom utan att vakna 2-3 gånger? Det stör mig lite. Jag är segare på dagarna.

Jag har i alla fall ansträngt mig den här veckan och stått upp minst 2 timmar om dagen! I måndags 2 timmar, i tisdags 2+1 timmar, igår 2+2 timmar och idag hittills 3 timmar och förmodligen någon timme till efter lunch :) Kroppen gillar det. Det skall tydligen vara bra för blodomlopp osv också, vi får se. Olika hälsosidor claimar att man kan gå ner upp till 10-12 kilo om året på att stå upp 2-4 timmar om dagen men eh… Jag går bara upp i vikt just nu. Hur bra jag än äter och rör på mig går vågen bara uppåt. HÄRLIGT! Det är så himla bekvämt med kläder som sitter för tight och man känner sig som en val <3 <3 <3

Ugh.

I alla fall. Jag packade med mig två ombyten träningskläder till Göteborg. Jag skall försöka komma ut ÅTMINSTONE imorgon för att springa, men kanske även på lördag eller söndag om jag orkar. Jag vill så gärna komma igång med detta igen. Nästa vecka skall jag springa två gånger, ta ut lite friskvårdstid under arbete. Jobba jobba jobba. Bli duktig löpare igen. Utvecklas. …sov bättre! Sådana grejer :P

Nåväl. Jag skall återgå till min arbetsdag. Om strax över en timme är det lunch. Dagarna springer när man börjar tidigt? Märkligt ändå. Men jag gillar det. Jag har aldrig kallat mig själv för en morgonmänniska men jag uppskattar hur produktiv jag är fram till lunch – extra timmar på morgonen ger mig bara mer tid att utnyttja produktiviteten :)

Ni får ha en fin dag! Jag lär väl inte posta mer innan måndag så jag passar på att önska er en god helg också :) Kram!