För varje plagg jag syr blir jag duktigare

”Vad skall jag göra med min hög med ylle?” var frågan, och planen som plötsligt tog form var ”sy en klänning i miparti!” JAG VET INTE ENS OM JAG HAR TYG SÅ ATT DET RÄCKER, men det märker vi väl? Just nu störtpepp på att komma hem och mäta upp tyg och se hur bra färgerna gifter sig med varandra osv. Eller ja, de gifter sig jättefint – det är gult och grönt – men jag är rädd att se ut som en cordov, lol. (Krigshjärta-referens, sorry ^^)

Jag har ju också det där supersnygga lila yllet som fortfarande bara …ligger där. Jag tjatar om det ibland, ändå. Jag köpte det för typ tre eller fyra år sedan och har alltså inte RÖRT det varken med tanke eller sax sedan dess. Eller ja, jag tänker ju på det emellanåt, men det har ändå inte blivit något konkret planerat för det. Vi får se när, var och hur jag hittar på att göra något av det. Jag funderade på en kappa men TROR att det är precis för lite för att det skall räcka. Eventuellt kanske jag kan hitta samma tyg på medeltidsveckan och köpa 1-2 meter till? DET LÖSER SIG.

Imorse vaknade jag såklart halv fem. Som igår, det vill säga. Inte så märkligt, hela veckan har varit lite sned i tiden ändå. Jag somnade om och gick upp klockan sex istället, tog en dusch och gick till kontoret. Idag är det normala arbetstider, jag har samlat in alla timmar jag behövde så jag går hem vid fyra idag och pillar på min tyghög och tvättar. Alla bra saker i livet! …eller något.

Imorgon blir det Göteborg. Jag drömmer fortfarande om dagen då jag kan säga ”Imorgon FLYTTAR jag till Göteborg!”, men det kommer. Jag är övertygad om att det kommer att lösa sig förr eller senare, och just nu hoppas jag ju på att mina två intervjuer kommer att leda till ”förr” ;)

Ikväll skall jag äta kyckling och pasta och trots att det a) är något jag äter typ varje dag ändå? och b) inte ens världens godaste mat?? så är jag redan nu jättesugen. Jag satt och tankemumsade redan före lunch, så det är inte ens hunger som styr suget eftersom jag ändå åt för bara en liten stund sedan. KVÄLLSMAT! Snart så! …och tyg! TYYYYG!

Jag är mest trött idag, ni kanske ser det? :P

Ha en bra dag!