Kalla mig Jesper

Jag tänkte gå upp klockan fem och vara på kontoret klockan sex, men jag vaknade halv fem och kunde inte riktigt somna om så jag var på kontoret tio över fem istället. Hej! Jag är inte det minsta trött ahhahahahahha. ha. Lite? Har hittills jobbat i tre timmar och om det är möte idag vilket jag tror att det är så kommer jag att ha jobbat 12 timmar idag. …vilket innebär att jag har täckning för alla timmar jag skall kompa på fredag, så heja? :P I så fall blir det bara soffhäng ikväll, och jag behöver INTE rusa i säng tidigt för att sova.

JAG BORDE TRÄNA och jag är så stressad över att jag inte gör det, men jag skall ta med kläder och träna på fredag. Nästa vecka tänkte jag friskvårda tisdag+torsdag. Det är i alla fall något? Ett steg i rätt riktning. Jag vill inte tappa löpningen igen :( Varför är jag så dålig på att hålla igång med detta?

Det kommer att vara en lång dag. Men jag har god mat i kylen hemma, och jag har en skjorta att roa mig med när jag kommer hem, samt ett par avsnitt kvar av ”Women behind bars”-dokumentärserien jag för tillfället tittar på på Netflix medan jag syr. Och snart är det torsdag – då åker jag ju till Göteborg!

Jag behöver ha fatt i Martin, jag har ett dilemma jag vill diskutera med honom. Han är duktig på att få rätsida på min hjärna när jag spretar iväg i sjutton riktningar samtidigt.

OKEJ! Jag skall fortsätta med min dag. Hoppas att ni har en fin tisdag :)