Blaj

Vägen till helvetet är kantad med good intentions osv. Jag TÄNKTE gå upp vid fem och springa, jag lovar! Men jag vaknade vid tre, frös som en råtta och tog en timme på mig att somna om? Surt som fan. Klockan skulle ringa 06 istället, jag vaknade dock halv sex och gick upp. Var på kontoret halv sju, ändå något! :)

En hel del övertid denna vecka; jag skall kompa ut fredagen så jag samlar på mig alla timmar jag kan. Jag behöver …åtta timmar? Jag har hittills 3. Idag jobbar jag in 2 till, sedan saknar jag de sista tre vilket jag lätt löser imorgon + onsdag. Zug-zug.

På lördag skall vi äta lunch med mamma och hennes nya kille. Hon snackade om något mexikanskt inne i stan, får se vad det blir av det. Jag tar väl med kameran så att jag kan matblogga i vanlig ordning ;) Är det för mycket mat på min blogg? NEJ! Det är alldeles lagom mycket mat! mvh hon som bestämmer över bloggen.

Jag känner inte riktigt att jag har något spännande att komma med idag, egentligen. Jag försöker mest bara hålla igång med bloggandet så att jag inte släpper det (också!) igen. Ibland kommer det något vettigt ur fingrarna, ibland blir det bara blaj. Det är väl en metafor för livet, antar jag.

Hm.

Ha en bra dag! :D