Mord i mina tankar

tumblr_nt9wp1X7541swv52fo1_1280

En springtur före lunchen igår, i värmen och motvinden och Pildammsparken. Jag lärde mig efter min förra runda att jag inte skall bli för besviken när det känns motigt och som att det går dåligt för att jag blir trött eftersom det KAN innebära att jag helt enkelt springer lite snabbare och därmed tar ut mig fortare. Detta stämde även denna gång, så jag får fortsätta att fokusera på att inte oroa mig över att det ibland känns väldigt, väldigt tungt. Ibland har man en dålig dag – ibland springer man helt enkelt snabbare än man tror och blir därför trött snabbare. Inga konstigheter, om man tänker på det :)

Idag blir det grillfest med kollegorna och deras +1 efter jobbet. Min +1 kommer av förklariga skäl inte; Det är ju inte direkt smidigt för honom att köra bil i tre timmar för att vara med och grilla och sedan åka tre timmar bil igen pga arbetsdag imorgon. Jag hoppas att jag har någon att hänga med som inte är helt involverad i att endast prata med sin +1, annars blir det lätt lite ensamt. Jag överväger också att kanske införskaffa en brassestol eftersom jag verkligen inte är särskilt pepp på att sitta på marken – eller att stå.

Speaking of stå, jag ägnade fyra timmar under första halvan av gårdagens arbetspass åt att stå vid min plats (heja höj- och sänkbara skrivbord!) eftersom det är bra grej osv. Nu har jag sjukt ont i ryggen (utöver dödsmördarmensvärk), knäna och låren, så jag tror att idag blir en ”sitta ner”-dag. Jag skall nog inte stå fyra timmar åt gången när jag är ovan vid det, det får nog räcka med två och sedan sitta ner och så kanske man i så fall kan stå två timmar på slutet av dagen också. Eller något. Jag får labba lite med det :)

Jag drömde en massa konstigheter och det var en mardröm men kanske inte? Jag minns en del men inte tillräckligt för att kunna återge något sammanhängande här, men vi spelade fotboll och blev beskjutna och jag kastade mig på marken och lajvade död (it made sense?) men de kom ändå och sköt mig på riktigt. Det var jobbigt.

Annat som är jobbigt: Dödsmördarmensvärk och insikten att mina värktabletter är HEMMA. Alltså idiot?? Nu får jag sitta här och må skit en dag, så djävla ovärt. Jag kan säkert få tag på Alvedon eller Ipren eller Voltaren eller Aspirin eller whatnot från kollegorna men det hjÄLPEr inte. Jag måste ha starka grejer för jag har så ont att jag inte fungerar klokt. För en eller två månader sedan sjukskrev jag mig fan under en dag pga hade så djävla ont att hjärnan inte ens ville vara med längre. Jag har ont och vill gråta och lägga mig under ett varmt täcke och kura ihop mig och se på TV eller något annat hjärndött så att jag inte ens behöver känna mig dum över hur slött mitt huvud agerar idag. Fan också.

Kanske bara skiter i grillfesten och går hem istället. Men jag vill ju dit, så vi får se hur jag mår då. Drabbas jag av en tung våg av dödsmördarmensvärken då går jag nog hem och dör istället. Kanske, kanske.

(och mina knän gör ont. jag orkar inte. jag har haft problem med mina knän sedan jag var nio och de har varit så snälla på sistone så varför i helvete var jag tvungen att provocera fram knäsmärta OCKSÅ, djävla idiot)