Meow

tumblr_nq2q060EBu1swv52fo1_1280

En OOTD med nyhennat hår och kattstrumpbyxor. Idag är det sommarfest som står på schemat och fram tills bussen hämtar oss har jag en telefonapp jag skall testa (jobb) vilket egentligen är sjukt tråkigt och själadödande. Men i eftermiddag blir det vinprovning på en vingård och sedan blir det middag och prisutdelning för de här fåniga reklamfilmerna vi spelat in (vår är Simpsons-inspirerad) och det skall bli kul att se vilka som vinner och att ÄNTLIGEN få reda på vad priset för vinst faktiskt är.

Jag har sovit dåligt under natten, vet inte om det beror på ljuset och värmen eller om det är för att jag är stressad. Mamma bestämde sig för att komma ner till mig imorgon och stanna över helgen för att fira midsommar, och min lägenheten är fortfarande uppochnervänd sedan Tyskland. Jag har INGEN TID alls att städa innan hon kommer pga är borta fram till efter midnatt inatt och imorgon efter jobb så är hon redan här. Hepp!

DET LÖSER SIG

Det är också snack om att försöka gå till Årstiderna för att käka på fredag och DET är vi ju inte ovilliga till om man säger så. Hängmörad entrecôte står på menyn och min mun:

movies-ryan-reynolds-sweater-drool-gag

Alltså. Kött. Så djävla bra grej det där ♥

Igår köpte jag ett par jeans för 199:- och det var en bra grej. Mina gamla jeans är typ fyra storlekar för stora (for realz) och börjar bli helt galet slitna på olämpliga ställen så det var fint att köpa ett par nya. ”Skinny, low waist” ok det blir säkert bra. De satt bra iaf. Snygg rumpa osv. Ser nog skitbra ut med mina nya pumps till. (alltså jag är ledsen men PUMPS är fan det fulaste ordet? det riktigt SKRIKER åttiotal och axelvaddar och chockrosa läppstift liksom?)

NÅVÄL. Nu skall jag ringa mig själv femton gånger och sedan åka buss med kollegor som inte ännu är onyktra. Det kommer de att vara på hemvägen. Jag också. Efter förra festen (julfesten) så ägnade kollegorna tre timmar åt att skriksjunga varenda sång de trodde att de kunde texten till – själv hade jag feber och gjorde mitt bästa att kura ihop mig i hörlurar och försöka sova. Det gick inte så bra.

HEPP!