Stoppa inte tårtan i vattnet

tumblr_nq00fvkCia1swv52fo1_1280

Så. Jag drömde att jag tydligen fyllde år, så jag var hemma hos mina föräldrar i gamla huset på Vikingagatan. Vi hängde i tvättstugan och snackade och jag funderade mest över ifall pappa skulle måla om därnere, men det var det ingen som tyckte eftersom den glaserade färgen som suttit där i tjugo år fortfarande var i fruktansvärt gott skick. Sedan gick jag in i gamla lekrummet och där hade mamma gjort tårta och satt upp en massa fina klistermärken med små gulliga meddelanden på väggen. Jag hann inte titta klokt på klistermärkena för jag skulle plocka bort något från tårtan (bär?) och stoppade den därför under vattenkranen och började spola. Nästan hela tårtan spolades bort och jag var så sjukt besviken över att jag hade förstört hela tårtan. Jag fick en liten bit, dock, och mina gäster fick större bitar eftersom jag skämdes så mycket. Det värsta var ju dock att alla klistermärkena på väggen tydligen också spolades bort när jag rensade tårtan, och det var jättesorgligt.

Utöver detta så drömde jag att mina vänner från facebookgruppen jag hänger i skulle på bio och letade efter ett ställe att efterfesta på, så jag bjöd hem dem till mig. Detta var nog också på Vikingagatan tror jag. Jag *tror* att det var de som åt tårta med mig också, men jag är inte helt säker.

ok drömmar what

Idag hade jag en tvättid bokad men jag fick lite stress igår när jag kom på att jag behöver färga håret idag och jag vill inte springa upp och ner till tvättstugan med skallen full av illaluktande lera så jag bokade ny tid på fredagkväll. Midsommarafton, så jag misstänker att jag kommer att vara helt ensam i tvättstugan ;) Jag har ju inte råd att åka till Martin denna helg, så det blir tvätta + se nya säsongen av OITNB tänkte jag. Käka lite jordgubbar med glass och köpa hem någon fin köttbit till middag. Försöka lyxa till det *lite* trots att jag inte får fira med min kärlek. Vi firade ju i Österrike, så det är inte riktigt så sorgligt som det kanske låter ;)

Så. Ikväll blir det henna i håret + hitta vad fan jag skall ha på mig på sommarfesten imorgon. Det kommer att bli regn och tolv grader kallt så alla dessa söta sommarklänningar jag funderade på känns ju lite irrelevanta om vi säger så. Får se ifall väderleksrapporten ser positivare ut senare under dagen – ni kan gärna hålla tummarna för oss :)

Det var väl allt for now. Gårdagens körlektion gick bra, förresten. Hejdå!