Ibland är helt enkelt vinterkappa i juni rätt svar

hattlady

Sommarfest avklarad! Kom hem vid ett i nättras, gick upp igen vid sju = mindre än sex timmars sömn pga vaknade till flera gånger och hade relativt svårt att somna när jag kom i säng. Hepp.

Torsdag som-är-fredag (pga lediga imorgon) och det är grått och trist utanför fönstren. Mamma kommer idag men innan dess har jag Riskettan på körskolan. Riskettan är utbildningen som handlar om varför man inte skall köra ifall man har druckit eller tagit droger eller inte sovit på flera dagar eller tagit tunga mediciner osv. Från vad jag har hört ryktesvägen av vänner som nyligen gjort Riskettan så är det mycket filmer med föräldrar som berättar hur deras barn blev mördade i trafiken. Det här + bakfylla (host) kommer ju inte ALLS att bana väg för att jag kommer att sitta och böla i teorisalen senare idag. DET SER VI JU FRAM EMOT ELLER HUR.

Men ja. Det är med en viss seghet jag genomlider dagen. Även med en viss stress över hur djävligt det ser ut hemma och att jag skall ha in mamma i det. Känns inte jätteokej, men jag har inte haft tid att fixa – det blev så abrupt bestämt att hon skulle komma idag och jag hade ju mest tänkt städa i helgen eftersom jag ändå skulle vara ensam. Men men. Jag skall förvarna mamma när jag pratar med henne sedan så att hon vet vad hon har att vänta sig, och jag tror inte att det är något större problem. Hon kan sitta och hålla mig sällskap medan jag städar av så är det snart livsdugligt därhemma. Får se ifall vi kanske kan åka iväg och köpa lite blommor till balkongen i helgen, det hade jag gillat. Det var snack om Köpenhamn på lördag, men antingen kan vi handla annat på söndag eller så skippar vi Köpenhamn och hänger i Malmö istället. Väderleksrapporten ser inte jättehet ut, om man säger så.

OCH VILKET DJÄVLA REGN DET VAR IGÅR DÅ???? Jag och ett gäng andra valde ju att köra vinprovning som aktivitet under sommarfesten, och det var skitnice. Väldigt intressant att hänga med på hur det går till från hur man planterar buskarna till färdig flaska med etikett på – det var bara lite synd att första halvtimmen spenderades utomhus i spöregnet. Lyckligtvis har jag väldigt snälla kollegor som placerade sig lite strategiskt omkring mig så att jag inte fick ALLT för mycket regn på mig. Jag insåg med fasa när det var för sent att min klänning och strumpbyxor kanske INTE var vad jag borde ha haft på mig igår. Min skämtsamma tanke på morgonen att ta vinterkappan på mig kändes plötsligt som något jag borde ha gjort slag i saken på :P

I alla fall så vann mitt lag i typ fyra kategorier – bland annat ”bästa film”, så vi fick en massa goodiebags med snajdiga saker. Någon lyckades sno min under kvällen, så jag var väldigt ledsen över detta när vi satt på bussen hem. Det är ju såklart bara ett missförstånd någonstans, och det går säkert att lösa utan större problem, men det kändes väldigt sorgligt att få så fina saker och sedan ba ”NOPE”. Nåväl.

Jag gillar mina kollegor och min arbetsplats i vanliga fall men fyfan vad extra bra vi är när det är fest. Så djävla mycket roliga människor jag jobbar med :)
Djupa samtal på bussen dit och på bussen hem och fulla muppar som bestämmer sig för att försöka sätta igång allsång i bussen men som hela tiden väljer låtar som INGEN ANNNA KAN och sedan surar för att ingen sjunger med :D Så djävla ++

Nåväl. Jag skall jobba vidare och försöka piggna till innan det är dags för teoritjofräset. Ni får ha en bra dag! :)