Brandrök och blomdoft

Screen Shot 2014-05-05 at 07.31.36

Det är så djävla skönt att det ÄNTLIGEN är vår på riktigt! Hela världen luktar blomdoft och solsken och solvarm hud och det blåser svala vindar men någonstans då och då så blir det plötsligt intensiv värme i några sekunder innan man huttrar till igen. LOVE IT.

Nu är min dator därhemma up-and-running igen och det känns skitbra. Den är snabb som sjutton och vilken djävla skillnad det blir när man byter ut 95% av all hårdvara hörni ;D …och vad skönt det är att kunna köra Spotify på en dator med riktiga högtalare och inte den där skramliga skiten som var min laptop. Enda anledningen att jag inte hivat den laptopen åt helvete är väl mer eller mindre att det är så djävla bra tangentbord på den, så jag gillar att skriva på den. Kanske borde jag ominstallera den och ta den med mig till Filippinerna till vintern och ge den till mitt fadderbarn… Där hade den ju kommit till nytta. Samtidigt så vet jag ju att den riskerar att rasa totalt relativt snart eftersom den ändå är 8 år gammal nu. Alltså kanske inte schysstaste grejen att ge bort, liksom.

Igår blev det långpromenad hem från jobbet och plötsligt var himlen täckt av tjock, svart rök som bolmade från hamnområdet. Det visade sig vara en stor brand i ett hus och i en lastbil ute i hamnen, men det verkar som att de fick ordning på det till slut och jag har inte hittat något om att någon hade kommit till skada så jag hoppas att ingen har drabbats illa av det. Men helt sjukt att se den röken driva in över Malmö, den var så onaturligt svart. Illabådande.

Ikväll tänkte jag att jag skall dra på mig träningskläder och sticka ut till Bulltofta typ direkt efter jobb, alternativt efter att jag har ätit något. Jag siktar på att försöka få sprungit 2,5-kmslingan utan avbrott, men vi får se vad det blir av det. Sedan har jag fortfarande skitmycket att stå i hemma och jag bör verkligen ta tag i det ikväll så att jag INTE skjuter upp det till torsdag vilket jag är bäst i världen på att göra. Då står man där och försöker i ren panik få ordning och reda och förbannar sig själv för att man inte tog det tidigare i veckan när man ändå har haft TID till det. Man är ju idiot, liksom.

Så ja. Springa, städa. Pepp pepp! :)