Kejsarens nya skor

Screen Shot 2015-04-16 at 08.16.06

Regnigt, kallt, blåsigt och djävligt var det utanför fönstren igår. Eller ja, fram tills det var dags att gå hemåt då det plötsligt var 23º och solsken. Därmed min enormt långa omväg hem – det var värt det, jag lovar. Det har börjat dofta blommor ute, och (peppar peppar) jag har knappt känt av pollenallergin alls hittills i år. Eller jo, ett par gånger, men inte på daglig basis liksom. Så skönt! :)

Jag har fortfarande en hel del frågetecken efter gårdagens RPDR, men jag har iaf fått prata av mig med Linnea nu så det känns lite bättre ;)

På lunchen tänkte jag ta en promenad till Mobilia för att köpa en bultsax, vilket innebär att kvällen kommer att ägnas åt att försöka bryta loss min cykel och kanske börja försöka laga den lite. Det finns ett helt gäng ställen där man kan lämna in sin cykel på drop-in för att få punktering fixad, och det hade ju varit en djävligt nice grej att få fixad under dagen imorgon så att jag kan göra slag i saken re: mina planer att cykla ut till Torup på lördag och promenera milsslingan. Får se hur det blir med det dock, det beror ju lite på väder också. Jag skall även hinna med att träna intervaller i helgen tänkte jag, så jag skall kolla väderleksrapporterna och sedan finurla lite över hur jag skall pussla ihop helgens alla timmar. Någonstans mitt i allt skall jag även hinna ha i henna i rötterna en stund så att jag kan sluta se ut som en soptipp i skallen. Känslan när man har nyfärgat hår och ser ut som en gudinna igen = ♥

Vad är era bästa tips för att bli bättre på hela self love-grejen? Det är något jag behöver sluta vara så dålig på, känner jag. Fram för mer positivitet och självkärlek och awesomeness!

…för övrigt behöver jag köpa ett par promenadskor. Just nu har jag mina gamla och trasiga löparskor på mig – utöver att de är fula och har relativt synliga hål vid tårna så är de också totalt utslitna och har därmed ingen stötdämpning för fötterna, vilket förmodligen har en ganska stor del i varför mina ben och fötter blir så djäkla trötta när jag har tagit långpromenader nu den senaste tiden. Löparskor beräknas hålla för ungefär 100 mil – jag har nog överskridit det en hel del nu på två år känner jag. Sportamore har ett par riktigt snygga löparskor men de är inte riktigt i ett färgschema jag skulle vara bekväm med att ha till vardags, liksom. De är lila/rosa/svarta och det är inte riiiiktigt mina färger om man säger så :D

Vi får se hur jag löser skofrågan. Jag har lite uppslag att gå på, så det är ju inte helt omöjligt att jag har ett par nya skor lagom i tid till löning nästa vecka :)

Ha en bra dag!