Jag har för få smileys som uttrycker chock

Har just kollat på senaste avsnittet av RuPaul. Det gick såhär:

Skärmklipp2

FAN LINNEA KOM HEM OCH ONLINE SNART VI BEHÖVER PRATA.

Liksom… what… Det där var alldeles för mycket awesome blandat med wtff (what the flying fuck) och ohnoes så jag vet inte ens. Eep.

…det kan vara som så att det här inte är första gången jag skickat något liknande ovanstående till Linnea under tiden jag tittat, haha. Förra gången var då Trixie åkte ut. (markera ifall ni vill se och inte bekymrar er över spoilers)

Men öh. Ja. Vi får se hur detta slutar. …yikes.

ANYHOOOO. Tog en långpromenad på nästan 11km på hemvägen så nu har jag två dagar i rad stegat 21k. Det känns ju lite, om man säger så. I synnerhet med tanke på att jag alltså var och gymmade tidigare idag – 25 min på löpbandet varav 15 minuter var oavbruten löpning + rodd på 20kg 5×10 och sedan ett par squats för att jag fick för mig att det var en bra idé men vilket mest troligt kommer att göra det lagom svårt för mig att gå imorgon, haha. Men det kändes ändå bra! Just nu har jag lite lösa planer på att sätta ihop ett träningsschema som skall följas utan ursäkter fram tills loppet 2/5, och därefter hoppas jag vara såpass inskolad i löpningen att jag kan hålla igång med det ett par dagar i veckan. Jag vill kunna lägga mer fokus på styrketräning men just nu är jag väldigt kluven mellan cardio och styrka. Hade velat säga två dagar som jag tränar cardio och sedan 2-3 dagar som jag kör styrka, jag tror att det är en bra uppdelning. Men innan loppet nu så är det stort fokus på cardio och uthållighet eftersom jag alltså skall lyckas springa 10 och en fucking halv kilometer!!!! om bara ett par veckor. Stressad, jag? Näädå.

Just nu står jag mellan att försöka muta kollegor med cupcakes för att få låna en bultsax, eller att helt sonika gå iväg och bara köpa en själv. De verkar kosta typ 150:-. Är det värt hundrafemtio pickadoller för att slippa baka imorgon efter jobb? …ja. Vi får se hur det blir :D Jag lär ju hålla er uppdaterade på cykelföljetongen liksom ;)

Ohwell. Nu skall jag invänta att Linnea dyker upp online så att jag kan trakassera henne angående senaste avsnittet och allt konstigt som hände osv, så ni får ha en trevlig kväll hörni! :)