W3R1 (I adore you)

Screen Shot 2013-01-10 at 11.59.44 AM

Satte klockan på ringning kvart över sex och var på gymmet halv sju. Kom just hem efter en välspenderad timme där jag tog mig igenom W3R1 + 8 minuter på crosstrainer. Körde även 2 * 10 lyft med shoulderpressen, vilket är SKITJOBBIGT trots att jag bara lyfter 5 kilo. De 4-5 första lyften är töntigt enkla, sedan djävlar. Jag är glad att jag är ensam på gymmet så tidigt, för det tionde lyftet så låter jag som en besvärad elefant och det är ju inget man direkt vill ha publik till, om man säger så.

Lyckades springa som bäst 8 minuter i sträck. Jämfört med förra året är det småpotatis, men tittar man istället på hur jag har klarat mig sedan Q4 2013 så är det ett framsteg. Jag lyckades ju sluta springa helt och hållet av någon oklar anledning (skyller dock igen på att jag gärna förstör för mig själv så fort något går bra och därmed slutade springa i ren rädsla över att jag faktiskt var bra på något) så det känns riktigt djävla bra att jag är igång igen.

Jag har sprungit/tränat tre gånger denna vecka och det gör mig stolt över mig själv. Jag skall försöka komma igång med lite mer morgongymmande framöver, det är lite enklare när man är nyvaken för man har inte så mycket tankar och motstånd i skallen än utan är mest morgongrumlig och lite distansierad till vad man gör – vilket inte gör bedriften MINDRE, bara mer lättgenomförlig ;)

För övrigt är det sjuuuuukt tomt på gymmet halv sju på nationaldagsmorgonen. Det var jag och en städtant där, och hon försvann efter att hon tömt soporna. När jag lämnade var det 2 personer där från vad jag kunde se, så det var väl lite roligare att gå till gymmet halv åtta än halv sju när man är ledig ;)

I övriga nyheter så har jag fastnat fullständigt för den här vemodiga och fullständigt underbara låt som Adore Delano (RPDR S6) har släppt. Jag älskar ju all musik som t.ex. Manila Luzon (S2) och Willam (S4) har släppt, men Adores musik är annorlunda. Adore ville göra mer ”mainstream-musik” och jag tycker nog att det är lyckat. Det är en låt som jag gissar skulle kunna spelas på radio (baserat på att jag inte lyssnat på radio på typ 15 år ;D) woop. Lyssna. Ba’ gör.

Nu skall jag dricka upp mitt vatten och ta en dusch, och sedan skall jag dammsuga och skura golven innan Martin kommer. Solen skiner, vi skall mest troligt på fest ikväll och jag har en sådan där härlig matt värk i kroppens alla muskler. Love it!