Dumhuvud

554323_400745373277015_1313159574_n

Jag har ett kasst huvud som gör ont (det blev INTE bättre av att jag slog skallen rakt i torktumlaren för en kort stund sedan) och det är nog dags att försöka bädda sängen (nytvättade lakan! \o/) och försöka sova. Jag har skrivit nästan fem sidor idag, började om från samma ställe jag började på igår och kom nog mer på rätt spår idag än jag gjorde igår. Det jag skrev igår kommer ju dock att sparas det med, det är fortfarande mina ord och jag vill kanske göra något med dem någongång.

Tiden springer, imorgon är det redan onsdag och jag har i nuläget inte såpass stor koll inför resan som jag skulle vilja ha. Kommer att ta tag i att göra en vettig lista över vad som packas skall samt dubbelkolla att jag har allt jag behöver imorgon efter jobbet tänkte jag. Martin föreslog att jag skulle försöka få tag i en tvättid i helgen men det var fulbokat, så vi har nu en tid på måndag morgon IFALL vi skulle behöva paniktvätta något. Jag tror inte att vi kommer att utnyttja tiden, men det känns bra att möjligheten finns.

Nåväl. Mitt huvud skriker åt mig så jag sätter strax punkt för dagen här och återkommer förmodligen lite piggare och gladare imorgon när jag hoppas att mitt huvud skall vara normalt igen. Hepp!