Zug-zug

zombien

Huvudet har stört mig hela natten, har vaknat till upprepade gånger och haft ont. Klart ovärt. När klockan ringde imorse ville jag dö, så jag snoozade en halvtimme och sedan tvingade jag upp mig ur sängen. Tog en alvedon och drack lite vatten, så det har börjat lossna. Om en halvtimme skall vi gå och spela innebandy och jag vet fortfarande inte om jag klarar av att vara med. Jag tror att jag får stå över idag, jag har busmycket jag vill ha gjort innan jag går på semester om ett par dagar. Det i kombination med en rygg som fortfarande gör ont i vissa vinklar + dumt huvud gör att innebandy idag inte riktigt ser ut som den bästa idén. Vi får se hur jag gör dock, jag har inte bestämt mig än.

Jag tror minsann att jag skall gå inom LUSH på hemvägen sedan och köpa en badbomb och skämma bort mig själv med ett lyxigt bad ikväll. Det hade varit skönt med lite vardagslyx och jag tror att det skulle göra mig gott. Jag tror att vi bestämmer att jag gör så, faktiskt :)

Sorry för tråkigt inlägg, kanske kan få ur mig något mer spännande under dagen. Jag har mest en hel del att stå i både på jobb och hemma, så det händer inte så spännande saker i min vardag utöver förbereda-för-Japan-bestyr. Hepp. (det är förvisso JÄTTESPÄNNANDE men kanske inte så mycket att skriva om :P)