Ut med det gamla, in med det nya

IMAG0016_BURST002_1

Här är jag i spindelvävsleggings, zombietröja och med min nya telefon. Jomen såatteh… Ja. Det blev så. Köpte ny mobiltelefon efter jobbet i fredags. Jag orkade inte med fisklukten och jag orkade inte med de trasiga högtalarna eller den fula fläcken som flyttade sig innanför skärmen. Så nu har jag en HTC One istället för en iPhone 4S och det känner jag mig väldigt nöjd över. Kul med något NYTT. iPhone i all ära, men man tröttnar ganska rejält när man haft samma telefon i fem år…

Det är måndag, jag har knappt sovit i nättras, jag har mängder av saker att göra och jag skall till tandläkaren om två dagar. Det kanske inte borde spela roll idag, men det är ytterligare en sak jag behöver processa och försöka att inte angsta över. Lättare sagt än gjort, dessvärre…

Nåväl.

Jag övningskörde lite med Martin i lördags, och sedan tog vi en kort promenad ute vid Torup. Hade kameran med mig men det blev inte så mycket photo ops som jag hade hoppats på. Har dock lite bilder på svamp så något blev det ju i alla fall.

Igår skulle vi börja göra spelkaraktärer åt halva gruppen för min Dark Heresy-kampanj jag skall dra igång, men det blev inte av. Tid för mig och Martin att umgås då istället. Det var bra det med.

Jag önskar att jag hade en enorm summa pengar så att jag kunde köpa alla de där sakerna jag drömmer om att äga. Lingerie, klänningar, skor, korsetter, en bil, ett hus, böcker, ny dator, soffa… Agh. Varför skall det vara så svårt med pengar? :P Kan ni inte alla lägga ihop en hög med pengar och skicka till mig? <3 ;)

Okej hejdå

6 svar på ”Ut med det gamla, in med det nya

    • Vill du ha den? :) Den luktar fisk och har en konstig fläck under skärmen, plus bunden till Tre… Men du kan ta den om du vill :)

  1. Bunden till 3 hmmmm, kan man inte knyta upp den ? Det finsmakare av fattiga som gillar mobiler med fisklukt

Kommentarer är stängda.