Uppdatering på fiskfronten:

  • Jag har en liten fläck uppe till höger, under displayskärmen. Den ser fuktig ut. Det känns inte stabilt.
    • Edit: Fläcken har blivit större. Woop woop…
  • Högtalarna har pajat. Det GÅR att höra, men det är vääääldigt skramligt och vääääldigt lågt ljud. Yay. Det här med att jag använder mobiltelefonen som väckarklocka… Mjo.
  • Telefonen luktar fisk. Jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt saken, det går ju inte precis att stoppa den i diskmaskinen :P

Sitter och kollar runt lite. Pratar med Martin. Hittar telefonen jag vill ha i lager hos Webbhallen i Malmö. Kanske dags att byta telefon då…

IRONIN i att jag i morse berättade att jag ju bara byter mobiltelefon när min nuvarande är trasig. SÅ ÄR DEN TRASIG argharghargh. Jag hade ju tänkt köpa ny, men kanske inte JUST NU? Vi får se. Vi får se… Jag håller er uppdaterade!

Mina kollegor är dock sjukt roade. Mängden bilder på telefoner med fiskar på som jag har fått skickat till mig är stor. Nåja. Kul att man roar någon. Jag skrattar också, för situationen är så djävla bisarr. Lådan var ju alltså STÄNGD, men det har läckt lite ur ena hörnet på den. ”Lite” verkar dock motsvara en mängd vätska som får plats i ett dryckesglas?! WHAT.

Fisk fisk fisk fisk, blubbeli blubbeli blubb