Aragorn må lukta lik och potatis, men jag luktar fisk

bild

Nog för att jag har en Priest-tröja på mig dag och därmed är en Undead Priestess, men jag luktar som murloc. Fan! Martin lagade så god kvällsmat igår på stekt lax med bacon och kokt potatis (iknorite!) och jag fick med mig en låda att ha till lunch idag, men låddjäveln har ju läckt i väskan så nu luktar jag, min mobiltelefon och hela väskan FISK goddamnit. Har försökt tvätta av saker så gott det går (typ mig och telefonen) men det luktar FISK överallt och jag blir tokig. Och ledsen. Och frustrerad. Och funderar på att köpa ny telefon typ NU för att slippa fisktelefonen -_- Det är med hämndlystnad jag kommer att äta min lunch sedan. Fisk–

Jahaja. Annars då? Väldigt vacker morgon. Knallrosa. Molnen låg som sockervadd mot den morgonturkosa himlen. Inte allt för kallt heller. Jag vill ju förvisso börja använda min höstjacka, men så länge det är såpass varmt om eftermiddagarna som det fortfarande är så vill jag inte behöva släpa jackan hemåt. Om en vecka eller så så kommer det dock att vara höstjackeväder, då djävlar! (fiskfiskfisk) (alltluktarfiskjagorkarinte)

Hrm. Allvarligt talat. Vad gör jag åt fisklukten här? Jag kommer att bli sjuk om jag måste sitta i den här lukten hela dagen. Känns också sjukt ondskapt mot spaam och virtuald när de kommer till kontoret och tvingas sitta i FISK-lukten också ;( Fan också. Fan fan fan. Jag är så känslig för lukter ju. Och mitt mobilskal luktar fisk och jag vet inte ens om jag kan få bort lukten ur det. Men det är ju GIZMO på det, jag har ju broderat själv! Arrrrgh. Halp!

Glömde tända ljus för Anna igår, insåg jag just. Det var ju mindre bra. Får tända ljus ikväll istället. Livet kom emellan. Jag bakade rabarberpaj åt mig och Martin och sedan såg jag på lite när han spelade TV-spel och sedan tog världen över. Känner mig dålig som glömde. Jag har ju bara en syster, jag borde komma ihåg. Borde klara av att tänka på henne EN dag om året liksom. Fast jag tänker ju på henne varje dag. Saknar. Älskar. Vill ändra. Vill ha tillbaka. Fan.

Okej. Nu skall jag gå till Hemköp och köpa gurka för att undvika att det blir gurkkris på jobb. Grönsaksfatet tog slut igår och det innebär att det inte finns grönsaker till dagens frukost – alltid en dålig sak. Kanske Hemköp har någon anti-fisklukt-spray eller något också. KANSKE DET KANSKE. Argh. Så trött. Sur. Upprörd. Ledsen. Frustrerad. ALLT.

2 svar på ”Aragorn må lukta lik och potatis, men jag luktar fisk

  1. All form av syra hjälper mot fisklukten, tillexempel saft från citron, vinäger, och ja finns ju kemikalier också, men börja testa med citronsaft är nog lindrigast för sakerna som blivit drabbade

Kommentarer är stängda.