Zombie^2

PhotoGrid_1380000575453

 

Här är en väldigt dålig bild på min nya höstjacka. Jag gillar min nya mobiltelefon men so far känns inte kameran riktigt som att den håller vad som utlovats. Men det blir nog bra så fort jag lär mig att hantera den :)

Dagens kjol fick jag av mamma när jag var nio år. Den är alltså 20 år gammal, passar fortfarande (även fast den, hrrm, är lite kortare nu än när jag var nio) och tja, hade jag haft en yngre läsarkrets så hade den varit äldre än många av er. Nu är den yngre än alla och det är ju inte så ballt, så nevermind.

Martin åkte hem i morse. Igår kväll åt vi hemmalagad paella och drack vitt vin till, det kändes väldigt glamouröst för att vara en måndag. Idag blir det en oglammig låda matrester till lunch och till kvällsmat har jag inte ens hunnit fundera än.

Himlen är just nu grådaskig utanför fönstret, men när jag gick hit för en stund sedan (kontoret alltså) så var himlen en explosion av rosa färger och eld och sockervadd och svala blåa nyanser. Gillar man inte morgnar i övriga aspekter så måste man ändå älska morgonhimlen. Underbar.

Annars är jag mest trött. Jag är stel i kroppen, halvfrusen och vill mest av allt tvinga Martin att åka tillbaka till min lägenhet och vänta under täcket på mig, så att jag kan få krypa ner och ligga nära intill och somna om.

Ja… så mycket mer än så hade jag nog inte att säga just nu. Krimskrams och ha det bra!

4 svar på ”Zombie^2

    • Tack, jag med! :D Skall försöka få till en bättre bild på den, eftersom den är svart och kameran tar så mörka bilder så syns ju inte detaljerna :/

    • Den är från New Yorker :D
      Pälskragen är löstagbar, men jag tyckte det var snyggare med den på. Fanns i beige och vitt också, har jag för mig…

Kommentarer är stängda.