Idéernar bara rasar in

Från 2011

Från 2011

Jag klarar tydligen bara av att vända peppen åt ett håll åt gången, märker jag. Saker jag precis nyss var jättepeppad över har nu blivit lite gråa och fadda och kommit i skymundan. Istället går jag 120% in på lajvförberedelser (för ett lajv som är i slutet av juli) och det känns ju visserligen väldigt bra (jag brinner och jag älskar elden) men det är tråkigt att saker som jag ändå vill och behöver göra (skriva) trycks bakåt i tankarna och liksom försvinner.

Men vi löser det :) Jag får väl börja skriva mer om peppen, haha, även fast jag oroar mig att den skall tråka ut er och att ni skall försvinna. Jag har i alla fall börjat skissa lite på olika slags byxor och jackor som jag nu står emellan. WHAT DO. Något jag inte får lov att glömma bort utan MÅSTE fixa i god tid är även en djävla massa filtar och stuff. Jag kommer att frysa ihjäl annars, och det är inte så kul. Så… yllefiltar, militärfiltar, varmt tjoff. Måste hitta var jag kan stasha upp mig på ett gäng. Jag har en eller två liggande bland lajvprylarna på vinden men ja, det räcker ju inte. Fy farao vad jag frös på nätterna förra lajvet. Sista natten var fruktansvärd – jag hade ju fått låna filtar av Eric via Leo, men Leo åkte hem dagen före mig så jag hade bara tunna filtar att försöka svepa om mig. Att försöka somna när man ligger på hård, kall mark (vi bodde ju i ett träsk, more or less) med alldeles för få filtar och runtomkring sig hör människor som festar, skriker och skrattar – not cool, bro. Fast det verkar som att jag nog får med mig kärleken på lajv i år! :D Yay!

Men ja. Mer om detta senare. Kanske skisser också. Kanske. Vi får se :) Jag funderar på färger just nu. Lila/vitt och en svart skjorta med massor av smock? :D

Mjau. :3