Trots snöstorm igår är det barmark ute idag

Foto: Monica Hansson (2011)

Foto: Monica Hansson (2011)

Godmorgon alla snygga, och ni andra också!

Jag fastnade i annat när jag kom hem igår så det blev ju som ni nog märkte (om ni brydde er) inget mer postat här sedan. Det lär bli detsamma idag, jag har en ny hobby som just nu tar upp väldigt mycket tid för mig, så… ja… Jag redovisar resultatet här sedan, men jag har mina anledningar till att hålla det hemligt just nu :)

I eftermiddag blir det innebandy! Wooo! Just nu ser det ut som att vi kommer att komma igång och spela regelbundet igen, vilket vore underbart. Jag vill inte ha så långa uppehåll mellan gångerna, kroppen blir så ledsen på mig då. Jag hade träningsvärk i tre dagar efteråt förra veckan, men jag tror att det kommer att vara avsevärt mycket bättre den här gången. Min kropp anpassar sig förvånansvärt snabbt. Galet.

Jag tog lite sovmorgon imorse. Det var skönt att få somna om en stund och så gå upp halv sex istället för fem. Jag har vaknat till några gånger under natten. Väldigt ryckig sömn. Imorgon tänkte jag börja lite senare eftersom jag får sluta senare, så jag funderar på att sätta klockan på ringning tidigt bara för att få klicka bort den och somna om. Det är ändå en väldigt tillfredsställande känsla att slippa gå upp då och inte behöva bry sig. …eller så sätter jag klockan längre fram direkt så är det inget mer med den saken. :D

Nåväl. Frukost! Hepp!