Let’s build a snowman!

Lunchen ligger tung i magen och gungar sig till sömns, själv lyssnar jag på studsig EBM och vill dansa lite. Men mitt knä gör ont och mina skor har sådana där klackar som klickar irriterande så fort jag rör på fötterna, så jag fortsätter att sitta still på min stol och chilla.

Jag har köpt en liten billig sak som kan bli en stor bra sak om jag får arbeta lite på det (och eftersom det kan beröra vissa av mina läsare vad det är så är jag SUPERHEMLIG om det mwahahaha, ni får veta sedan dock ♥) och det känns bra. Jag gillar att ha lite kreativa projekt på gång! Det kliar i fingrarna efter att få skapa!

upptagetVar ju som sagt klurig igår och fixade ett udda örhänge så att jag kunde göra halsband av det. Superenkelt! Jag använder tänger och ringbrynjeringar; har man inte ringbrynjeringar så finns det lätt att köpa mindre ringar för smycken på typ Panduro. Det är bara att slita/klippa loss örhänget i sig och sedan sätta i en ring i smycket, så kan man ha det på kedja runt halsen istället. Mycket bra :) Då slipper man gråta över borttappade örhängen. Har gjort detsamma med bland annat mina superfinaste fladdermusörhängen; det hänger fint runt halsen på mig mellan varven. Yes sir! Easy as pie! …mmmm pie… 

bild-15

Anyway.

Also: Låten i rubriken hittar ni häääär.