Mina fingrar och handleder värker men resultatet blev bra

Gammal bild. Eh. 

Efter jobbet gav jag mig på den briljanta idéen att cykla ut till Svågerstorp för att hänga lite på Stoff & Stil. 20 minuters cykelväg enligt Google Maps, låter ju inte alls farligt! Det hade det förmodligen inte varit heller, om det inte vore för den infernaliska motvinden. Gudars skymning! Det lär ha tagit minst 30 minuter innan jag var där ute, och då var jag både övervarm och andfådd.

Det hela vägdes dock självfallet upp av att flanera i en affär som är fylld till bredden med tyg, sybehör och mönster. Meow! Köpte det jag åkte dit för att köpa, plus lite till. Skulle köpa dragkedja + sytråd till jackan. Köpte även ett set saxar, en låda för spolar, två silverstjärnor som jag kanske skall sätta på jackan och fem meter sidenband som går i nästan samma kulör som jackan. Vägen hem gick smidigare, men det var nog lika långt. Dock utan motvind, great success!

Sedan jag kom hem har jag hunnit äta kvällsmat, sprätta loss alla knappar ur kappan, handsytt dit en dragkedja, sett typ sex avsnitt Girls Next Door, sett senaste RPASDR (och är väl inte jättenöjd över hur det slutade men det är ju fan omöjligt att bli nöjd när man hejar på tio av tolv deltagare – där de två jag inte hejade på redan åkt hem och det nu bara är sex kvar wtf?)  och skrivit det här. Snart, i alla fall.

Så fort detta är postat skall jag krypa i säng och försöka läsa ut de sista 1,5 albumen jag har kvar i Lucifer-serien. Vi får se ifall jag hinner det innan jag somnar ;) Känner mig inte helt pigg, det lär ju vara den där timman på cykel som börjar ta ut sin rätt här…

Mjau!