Zombie goes rådjursprinsessa

Här är den jättesöta isprinsesskappan jag får av mamma i julklapp :D Eller öh, inte för att jag vet vad jag får i julklapp… Men ja. Hur fin är den inte? :3 Så svarta handskar till den och kanske ifall jag får tag i det även den superfina rådjursmössan med horn (vill ha!)

Den här liksom:
Det blir helt enkelt en FABULOUS vinter i år :3

4 kommentarer till “Zombie goes rådjursprinsessa

  1. Ja då får det minsann se till och bli en vackert vit vinter i år, annars! :D

  2. OMG jag dör av cuteness overload! *_*

    • Min fördel eller eventuellt nackdel: Jag passar *jättebra* i allt som är SÖTT. Jag har ju en fotsid skinnrock med snörning i ryggen men den är alldeles för cool för mig, så jag ser bara totalt bortkommen ut i den :S Not sure if good or bad.

  3. Kan du mejla mig? Vi har ett erbjudande.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: