Ett inlägg jag aldrig trodde att jag skulle skriva

Foto: Hans Wessman
Modell: Carina Hellberg

”voodoobunny.se jag har förstorat brösten” har någon googlat och hittat in på min blogg idag. Alltså. Inte för att det borde vara nödvändigt och jag antar att de flesta av er liksom har fattat detta, men jag har INTE förstorat mina bröst. Eh. Alltså. Jag är helt naturlig med alla kurvor, celluliter, bröst och kärlekshandtag, halvkass hud.

De enda skillnade jag själv står för vad gäller min kropp/mitt utseende är att jag färgar håret (är egentligen blond), använder smink och typ …eh… ni vet, kläder.

Så ja. Det är ju lite lustigt hur många det är som googlar på bröst och hamnar hos mig, men jag skriver om det ibland eftersom det är ett ämne som berör mig iochmed min jakt på kläder som passar. Inte trodde jag någonsin att folk skulle kunna få för sig att jag är opererad..? (eller så misstolkar jag helt och hållet sökfrasen, men ja).

3 svar på ”Ett inlägg jag aldrig trodde att jag skulle skriva

  1. Undrar vad fasen de finner när folk googlar in sig hos oss? Men för övrigt är det väl ändåp ganska bra, hade ju varit trist om surfare hade kommit in genom googla idiot eller vapenskåp eller dylikt=), Hoppas du har lust att komma på vikingafesten sen Raubtier, hade varit kul och träffas igen. MVH André och Sarah

    • Någon var det i alla fall ;) Det är för övrigt förvånansvärt många som faktiskt googlar på typ ”voodoobunny bröst” eller liknande. Jag undrar om det är folk som a) har samma problem med storlekar som jag och vill ha tips eller b) folk som på fullt allvar tror att jag lägger upp bilder på mina bröst. Sure, huldrebilderna kan man väl urskilja bröst på, men ja. Det känns inte riktigt som samma sak.

Kommentarer är stängda.