Sova kan jag göra när jag är död, antar jag

Mamma åker hem idag. Väldigt fullbokad vecka detta, jag är inte van vid att ha saker att göra *varje* dag, så ja. Förhoppningsvis blir nästa vecka lugnare :P

Ikväll blir det AW i Helsingborg med lite vänner från Stream, sedan blir det nog faktiskt tidig hemgång. Skall åka till Göteborg en sväng imorgon så behöver packa och stuff – imorgon bitti skall jag sova så länge jag hinner och sedan rusa till bussen. Sova på bussen, kanske..?

Idag är jag frusen, trött (vaknade till 4-5 gånger under natten, klart suboptimalt för min sömn…) och ganska opepp på det mesta. Ja, bortsett från jobb, då. Tredje veckan på jobb avklaras idag, och jag trivs fortfarande bra med detta. Önskar bara att jag kunde så mycket mer – det frustrerar mig att jag behöver be om hjälp var femte minut och det får mig att känna mig väldigt korkad. Jag vill bara mata in all kunskap i skallen och sedan klara mig helt själv – jag är en väldigt självgående människa så det känns bara så kontraproduktivt att hela tiden behöva input för att kunna komma vidare. Kan vi inte bara köra en fast forward ett par månader så att jag kan göra allt jag vill, själv? KAN SJÄLV, som femåringen i mig skriker och stampar med fötterna.

Igår började lite awesome framtidsplaner ta form. Behöver få lite saker bekräftade först, sedan skall jag spill the beans. Jag kör på storbloggarstilen här, ”Jag har goda nyheter men ni får inte reda på något än trololol!!” Jag vill bara inte gå händelserna i förväg, jag vill så gärna få igenom detta och om jag då börjar ta ut segern i förskott så kommer jag att bli jättebesviken om det inte går vägen. Däremot så ligger det ju och bubblar i magen på mig just nu, så jag MÅSTE ju skriva något om det. Ni vet.

Men ja. Jobba jobba jobba.

1 svar på ”Sova kan jag göra när jag är död, antar jag

Kommentarer är stängda.