Att göra saker besvärligare än de behöver vara

Lotta och jag på Vogon (tema: Burlesque)

Onsdag. Helt plötsligt, igen. Jag förstår inte hur dagarna kan komma smygande såhär, det borde ju rent logiskt kunna förutsättas att veckorna följer kronologisk ordning så som de alltid har gjort? Men ja. Onsdag. Igår var det tisdag och dagen avslutades med lite rollspel (äntligen!) även fast vi slutade spela ganska tidigt. Vi var bara tre spelare (ur en grupp på 6) och vi satt alla och gäspade till den grad att det kändes bättre att göra tidig afton än att tvångsmässigt spela en timme till bara för att.

Idag är det sommarfest för företaget, och efteråt skall jag sova på hotell. Eftersom jag är en person som är ytterst obekväm i de flesta sociala sammanhang så är jag väldigt nervös inför kvällens festligheter. Jag har sedan i söndags haft magont och känt av ångest för detta, men det blir nog bra bara man kommer dit. Jag är mest orolig att jag kommer att stå ensam i ett hörn och stirra ut genom ett fönster hela kvällen. Men ja. Jag är vuxen nu, det blir nog bra. Tolvåringen i mig får gå åt sidan lite och försöka låta tjugoåttaåringen sköta snacket. Typ. Eh.

Imorgon efter jobb skall jag och mamma gå ut och äta med Lotta ♥ Det skall bli trevligt, så jag får se fram emot det ifall kvällen blir för obehaglig för mig :) Jag skall sova på hotell inatt, så får lite sovmorgon imorgon. Förhoppningsvis finns det badkar på hotellet – i så fall däckar jag nog däri när jag kommer dit ikväll, haha ^^ För lite badkar i mitt liv just nu, jag är alldeles för förtjust i att ligga nedsjunken i varmvatten för att känna att en dusch kan tillfredsställa det behov jag har av hett vatten och levande ljus och bra musik och så vidare.

Det är en sådan där sak jag verkligen vill ha i mitt framtida hem: Ett badkar. Dessvärre verkar det inte vara det lättaste att få tag i. Just nu känns lägenhet över huvudtaget väldigt krångligt att få tag i, jag är inte direkt den som bott i hyresrätter tidigare så jag tycker mest att det hela är väldigt förvirrande och jobbigt. Jag vill helst bara hitta en lägenhet att köpa, men jag kommer ju inte att kunna ta banklån förrän jag har fast anställning (inbillar jag mig, men med tanke på bankernas inställning sist jag ville ta lån så…) så jag får väl stå ut ett halvår till. Gnörghl.

Nåväl. Önska mig lycka till ikväll och jag hoppas att min mage slutar storma snart. Typ så.