Fredagen den trettonde

Foto: Martin Idar

Jag köpte en boll, att sitta på. Jag inbillar mig att det skall ha någon form av positiv inverkan på kroppen, men vi får väl se hur det är med det. Jag är ju dock väldigt bra på placeboeffekter så så länge jag tror att det ger mig bättre kropp så kommer jag antingen att få bättre kropp eller tro att jag har det. Typ så :)

Fick just syn på att Marilyn Manson och Rob Zombie skall spela i Stockholm+Köpenhamn i December. Detta ligger självklart i krock med den Filippinerresa jag tänkte bege mig på, så jag får allvarligt överväga att förlägga min resa en vecka framåt eller bakåt i tiden. Jag vill fan inte missa Zombie igen, och Manson lär vara kul han också. Jag känner att jag bör göra saker jag vill, jag är så bra på att hitta tusen anledningar till varför jag INTE skall åka på konsert/festival/lajv/whatever hela tiden. Funderar på att se konserten i Stockholm och passa på att krama på mina kära stockholmsvänner samtidigt :) Dock lär ju biljetter bli utsålda innan jag har hunnit ta ett beslut i frågan, så ja… Vi får se vad det blir av det hela.

Två veckor på nya jobbet har snart gått och jag trivs fortfarande :) Ute regnar det och är kallt, jag frös så att jag skakade när jag gick från tåget för en timme sedan. Känns lite weird, faktiskt. Det är mitten av juli och det borde inte vara såhär kallt. (no shit, Sherlock..?) Men ja. Jag smälter inte och jag slipper bränna mig, alltid något :)

Jag har glömt mitt bankkort hemma så idag blir det lunch på Pressbyrån, jag har precis så att det borde räcka till två kokta korvar ;) Så kan det gå när man är morgontrött och förvirrad.

Vad korta dagarna är nu, förresten. Jag är hemifrån 12 timmar om dagen, ganska exakt. När jag kommer hem så sätter jag och mig och läser och sedan sover jag tidigt eftersom jag går upp tidigt. Igår hade jag fått tre seriealbum på posten (senaste Fables och del 8+9 av Sandman) och ägnade mycket tid åt att läsa dem. Hann igenom två album, det sista roar jag mig med på tåget idag :) Men ja, jag ser fram emot att flytta till Malmö, det skulle vara väldigt skönt att ha lite mer fritid efter jobbet. Å andra sidan HAR jag ju inget vettigt att göra, haha :D Så jag vetefan. Det kanske är bäst såhär?

2 svar på ”Fredagen den trettonde

  1. Tjennare, den 16e skall vi träffas några hjältar och bestämma en photoshoot som förmodligen blir av den 26e. Är du sugen på att dyka upp? För övrigt riktigt cool bild=)

Kommentarer är stängda.