Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Grejen är det här: Jag har alltid varit jätteuppspelt över mina födelsedagar, och det slutar alltid med att jag blir fruktansvärt besviken och allt blir paj. Av någon anledning så är min födelsedag (27/3) min största olycksdag på året, så jag vet inte riktigt om jag kan välja ut en födelsedag jag faktiskt tyckte var riktigt bra.

Ett år fastnade jag i kedjan med min kjol på vägen hem från skolan. Det var min favoritkjol. Lyckligtvis hade jag av random anledning ytterligare en kjol till på mig under, så jag kunde ta mig loss från cykeln med någon form av ära i behåll.

Ett år åkte vi till USA på min födelsedag, vilket innebar att jag spenderade sisådär 9 timmar på ett flygplan och ett antal dötimmar på olika flygplatser. Ja, jag är väldigt tacksam att jag fick åka till USA, jag är inte gnällig för det. Jag tycker bara att det var tråkigt att vi tvunget skulle åka just på min födelsedag. Vi har även åkt till Spanien på min födelsedag. Kan man inte boka dagen efter istället..?

Min första födelsedag jag firade i Skåne så hade jag en fest dit det kom sju gäster. Det var en maskerad och fyra av de som kom var inbjudna av mig – de andra var gäster till mina gäster. Men jag var glad ändå, jag hade inte räknat med att någon alls skulle komma.

Den nästa födelsedag jag firade i Skåne fyllde jag 24. Då kom det säkert 20 personer, alla vänner till mig. När jag fyllde 25 tror jag att vi var uppe i kanske 30 gäster – OCH Eric och Elisabeth kom hela vägen från Gotland för att vara med och fira. Det är nog kanske därför min favoritfödelsedag – folk jag älskar kom för att fira med mig.

Vi säger så, så har jag avklarat ytterligare en post i bloggutmaningen. :)

Detta inlägg för lite oplanerat illustreras med en sjukt random bild på mig i Mötley Crüe-tröja.