Happydance!

Bara ett par korta ord såhär på kvällskvisten. Hinner ju knappt med nu när jag jobbar lite längre och pendlar två timmar om dagen. Så länge wordpress är uppfuckat så strular det för mig att posta från telefonen, så det är inte riktigt ett gångbart alternativ är jag rädd.

Jag börjar vänja mig vid den kortare fritiden dock. Det är ändå ganska rogivande att åka tåg och betrakta världen utanför genom en glasruta, samtidigt som man kan förkovra sig i allehanda trevlig musik. Det är ju inte fy skam! Jag kommer ju att snea på det förr eller senare, men jag är ju på jakt efter nytt boende i Malmö så att jag slipper tågresan, och helt plötsligt kommer jag att ha så väldigt mycket mer fritid – och förhoppningsvis även vänner att fylla den med.

Dagens höjdpunkt: Telefonsamtal från bästa vännen ♥ Blir alltid lika glad av att få prata med min favorit-Eric :3
Dagens andra höjdpunkt: Bra musik i öronen samtidigt som jag såg ett gäng på typ 15 änder som låg och chillade tillsammans. Petitess, men nonetheless något som fick mig att le.

Man får faktiskt lov att vara glad över småsaker. Så det så.

Annars rullar livet på. Massa nya intryck och saker jag försöker proppa in i skallen på så kort tid som möjligt. Den förutspådda paniken jag skulle ha under första tiden på jobbet har inte infunnit sig – istället är jag väl snarare frustrerad över att jag inte KAN ALLT. Det är femåringscarina som är i farten igen, jag VILL så mycket mer än jag kan ge just nu. Så fort jag kan tillräckligt för att vara helt självgående – då djävlar! :)

Har fått OK (mer eller mindre, skall bara få OK från nästa chef också :)) på att jag får ta ledigt för att åka till Filippinerna en vecka i December och hälsa på pappa! Yay! \o/

Men ja. Klockan är inte mer än halv nio men jag skall se ett avsnitt Big Bang Theory (fortfarande inte Haha-roligt, men det finns en del saker som gör att jag fortsätter att titta…) och sedan skall jag kräla till sängs med en bok. Fredag imorgon, första fredagen på nya jobbet. Och sedan är det helg och på söndag kommer pappa! :D HUR BRA?! \o/