Dagen efter

Då var det slut. Idag, men bara idag, är jag arbetslös. Förra kontraktet tog slut igår; nya kontraktet börjar imorgon. Så här sitter jag och filosoferar över tillvaron och nuvaron och trivs faktiskt bra med läget. Gårdagens avsked var inte tårdrypande som jag hade förutspått, istället hade jag en mysig dag på jobb och sedan en väldigt trevlig utekväll med vackra människor. Kramar och sprit och bra musik och kött och gulbil. Typ så. Jag gillade det, och hoppas väl faktiskt på att det inte var sista gången jag fick träffa er. Väl? :)

Massa gulliga människor på jobb hade lagt samman och köpt en avskedspresent till mig (Baja Päron, Tequila Rose och en muffinsplåt ♥) vilket jag blev både förvånad och glad över. Tusen tack, ni fina ♥♥♥

Blev under kvällens gång onykter på diverse fulvatten och blev även itutad att det skulle vara gott med någon form av shot innehållande bland annat tequila och tabasco. Ja, där blev jag ju av med tabascooskulden och herregud. Min bror fick rusa iväg för att fixa ett glas vatten åt mig, och jag fick servetter av en flicka vid bordet så att jag kunde torka tårarna. Varför äter folk sådant frivilligt? oO
Då har man ju dock i alla fall lärt sig att man skall undvika det där i fortsättningen. Hujedamej.

Ikväll lutar det åt utgång igen, Metalbaren denna gång. Tydligen något jag totalt missat trots att jag bott i Helsingborg i typ tre år, heh. Får se ifall det är något att ha, om inte annat så har jag ju snart lite lättare att ta mig till Deep för att festa på Distortion ;) Åkkort yay!

Viss huvudvärk idag, men tvivlar på att den härrör ur bakfylla. Har haft huvudvärk mer eller mindre konstant sedan i torsdags, så ja. Pimplar vatten som en kamel och hoppas att det snart går över. Skall öppna upp på balkongen också, det är vidrigt varmt idag och jag tror att det mest beror på att det är så kvavt att mitt huvud värker.

Men ja. Tack för alla kramar och shots igår. Ni är fina :)