Mitt avskedsmail på jobb

Stream känns lite som Hotel California:
”you can check out anytime you like, but you can never leave”

Strax över 3,5 år har jag varit på Stream, men idag är sista gången jag kommer att logga ut härifrån – och jag kommer att lämna, utan ånger och utan att se mig om.

Jag började på Microsoft och slutade på Dell, men har däremellan haft fler tjänster än jag orkar rabbla upp. Jag har lärt känna många fina människor men även en hel del rötägg, och efter kontakt med kunder har jag mer eller mindre givit upp hoppet för mänskligheten. Jag har alldeles för många historier om korkade kunder, och jag orkar inte skriva ner dem så vill ni höra får ni komma förbi och snacka lite.

Jag kom för jobbet men stannade för vännerna.

Jag skulle kunna vara långrandig här och räkna upp alla jag har lärt känna genom åren, men ni vet vilka ni är och för er skull spenderade jag igår fem timmar åt att baka en djävla massa muffins. De finns på min plats efter lunch, ungefär hälften är laktosfria men det är first come, first served som gäller så är ni laktosintoleranta får ni skynda er. Ät dem med andakt, för det är sista gången jag bjuder på muffins ;)

För övrigt fick jag träningsvärk i armen av att baka dem, så våga bara klaga på dem.

För de som vill finns möjligheten till att öla lite ikväll. Jag finns på Bara Rock från typ fem och sitter väl kvar så länge jag har sällskap.

Folk som vill ha fortsatt kontakt efter att jag slutat kan leta rätt på mig på Facebook. Easy as that :)

Så ja. Hejdå.