Kladdkaka, spelkort och lite pepp

Foto: Richard Scholz
Hatt: http://tegelstenclothes.com/

En underbart lat dag idag. Jag gillar! Det spelades rollspel (CoC) fram till midnatt igår, jag vaknade vid ungefär nio idag och gick då upp för att jobba färdigt med de bilder som togs i höstas (ja, jag har dessvärre varit SJUKT sen med att få det gjort :/) och sedan har jag bakat kladdkaka samt haft besök av Michael som har hjälpt mig bygga min grönsvarta EDH-lek. När han gått hem gick jag inom jobb och matade min bror med kladdkaka och så spelade vi lite. Nu sitter jag och chillar och spelar lite D3, men funderar på om jag skall göra något annat istället. Typ …gå och sova. Är sjukt trött och min fot gör ont idag, så vill mest kräla ner under täcket och ligga där och morra åt omvärlden just nu.

Två dagar kvar denna vecka och sedan är det helg. I helgen skall vi storstäda lägenheten och sedan skall det förhoppningsvis hit en mäklare så att vi kan få stället sålt. Underbar lägenhet men ja, omständigheterna är ju knappast optimala. Har väl egentligen tusen andra saker som hade varit kul att göra i helgen, men det skulle ju vara riktigt skönt att få helt klart här hemma och bli av med den här betongklumpen kring fötterna innan man åker och badar, om ni hajar. (shark)

Annars då? Skall nog jaga min bror (Fredrik) lite och se ifall vi skall ta tag i att göra en hemsida åt honom. Jag gillar’t ^_^