Zombie goes huldra, men huldran är galen (fortitude save!!)

Foto: Monica Hansson
Redigering: Carina Hellberg

Det här med att börja morgonen med en dusch är liiite skönare när det inte är typ minus hundrafemtio grader utanför fönstret som har stått öppet hela natten. Stämningen i datorrummet är lite ”kylig” idag, så att säga. Som att jag och datorn hade haft på oss samma outfit – lila morgonrock, samt svart handduk i håret. Oops. KONSTIG STÄMNING.

Men ja. Här sitter jag ändå och ignorerar hur awkward saker och ting blev och funderar istället på hur jag skall rädda läget genom att få på mig lite kläder istället. Dagens outfit har dokumenterats på Facebook i ett par månader nu, och jag känner mig som en *riktig* fashionista-bloggare. Ja, bortsett från att jag faktiskt inte bloggar om det då. Eh. Lite felkalkylering där kanske…

Funderar på att for the lulz göra en lista över mina preferenser i män för att visa er hur djävla galen och selektiv jag är. Å andra sidan skulle det väl bara skrämma bort potentiella ragg som skulle kunna få för sig att läsa min blogg, så blir väl nog inget med det faktiskt. Men ni får gärna fråga, jag kan säkert spotta ur mig något som liknar en kontaktannons om någon faktiskt skulle vara intresserad :P JAG ÄR ZOMBIE JAG BOR MED MITT EX LOL. Går skitbra det där. Hepp!

Såatteh… Annars då? Läget kompis bra? (fan vad jag saknar bowlinghallen ibland, och ni förstår inte ens min skumma internhumor som är baserad på en arbetsplats jag hade för 6 år sedan vafan)

Eh ja. Vi sätter punkt där och låtsas som att denna lilla galenskap aldrig tog sig upp till ytan och gjorde sig uppmärksammad, istället går vi upp till bilden däruppe igen och så tycker jag att vi skall vara lite nöjda över hur snygg den där peruken är. SKITBRA. Puss på er :3

PS: Rollspel ikväll. Baronessan skall roama lite på hemmaplan nu, vi anlände ju precis till hamnen i England när vi sist slutade spela. Glorious! Ho ho ho!