När vi ändå är inne på ämnet ”blond”…

Jag kunde inte somna igår. ALLS. Fatta irritationen och frustrationen; jag var trött men inte det minsta sömnig. Efter att ha legat och rullat runt i sängen ett bra tag och försökt att inte brinna upp under täcket så gav jag upp mina patetiska försök och började ladda hem lite saker till mobilen istället. Skitbra idé när man har 15% batteri kvar :P

Så jag fick tag i appen LINE Camera och började pilla runt lite. Den OERHÖRT vackra (hoho) bilden här ovan är resultatet av en stunds pillande och trixande. SKITSNYGGT. Denna bild är tagen för typ sju-åtta år sedan när jag bodde i min fina lägenhet i Visby (saknar!) och jag valde att posera som en idiot för det verkade kul. Sedan är det skrämmande hur lätt det var för mig att se helt intelligensbefriad ut… Hepp.

Dööööh.

Nu skall jag och min stackars värkande kropp fixa färdigt i sovrummet. Ägnade ju hela gårdagen åt att flytta ut möbler och måla om i sovrummet; det är två små väggar kvar som skall strykas 2-3 gånger och sedan är det dags att möblera in alla möbler igen. Kan jag SNÄLLA få sätta mig ner och spela lite Diablo III sedan? Inte hunnit leka med det mer än ett par timmar i fredags, och jag spenderade fan mina sista matpengar på att köpa det… Urrrgh. Så ja.

ALL WORK AND NO PLAY MAKES ZOMBIE A HUNGRY GHOUL. Så vet ni.