Solsken mitt i nattmörkret

Så mitt WoW vägrar gå igång så fort jag försöker köra Addons. Eller ja. Kanske det handlar om en specifik addon, vad vet jag. Får testa mig fram ikväll när jag skall spela. Först skall jag hem till min bror och äta lite mat.

Apropå mat lyckades jag inte direkt få i mig något till lunch igår (en halv baguetthalva med skagenröra typ?) men jag åt tre limpmackor på kvällen! Framsteg! …kan ha liiiite att göra med att jag kände att det fanns hopp för framtiden när min chef godkände semester nästa vecka så att jag kan åka till Gotland och kram på Leo samt Eric med familj! Och vad det lät som på Leo så är även Amanda på ön..? ♥ Dör lite av vad glad jag är över det. Självklart ett stressmoment med hela resbiten, helst hade jag velat ha någon som satt med mig hela vägen ut på flygplatsen och höll hand men så kan man ju inte tvinga folk till. Däremot tänker jag tvinga någon att åka med mig till Malmö på förmiddagen på lördagen, jag har lite ärenden jag måste fixa innan jag åker till öjn en vecka.

Ett äkta squeee mitt i allt det svarta, helt enkelt! :D

Also, rollspel igår var kul. Vilken underbar grupp vi har ^^ Känner att detta, trots eventuella tentakelmonster och skarpslipade kultister, kan bli ett riktigt kul spel också. Nu hoppas jag bara att vi får med herr Fyra Dvärgar (”Fredenberg” tydligen) i gruppen också, så är den ju fylld med typ alla man kan tänkas vilja ha i en bra CoC-grupp.

Så jag. Onsdagen inleds med lite mer glädje i magen än tidigare dagar den här veckan. Jag skall försöka fixa flygbiljetter idag och sedan har jag en vecka på mig att försöka rätta till skallen lite grann. Det blir nog bra. Jag får ju klappa på nykläckt bebis, leka med Idraz och Eber, titta på Bildlärarbodils storslagna konstverk, kolla dåliga filmer mitt i natten och dricka té och tvinga mamma Eric att baka saker och umgås med min mommo och kanske till och med titta in lite på Adelsgatan och Solkristallen och se ifall de mot förmodan har något kul. Jag vill ha ett par schyssta örhängen, liksom.

Ja. Vi säger så. Squeee.