Mer än så kan jag inte göra just nu

Jag drömde så mycket konstigheter så det var nästan en lättnad när väckarklockan ringde i morse. Å andra sidan hittade jag inte min morgonrock så just nu har jag klätt på mig en fleece-tröja och en filt. Fasionista!

Gav det hela ett sista försök igår kväll/natt. Räknar inte med något svar. Men jag antar att jag har sagt vad jag behövde få säga nu. Jag vet inte. Kanske mår jag bättre snart. Eller inte, det märker vi. Men just nu är jag för trött för att orka fokusera på det och det är ju alltid bra. Hela kroppen känns tung och jobbig. Jag tänker utgå från att det, efter omständigheterna, är en bra sak.

Ikväll blir det rollspel. Något bra att tänka på. Professor Baronessan Catherine Guilford av Kendal, Westmoreland (tror jag, om jag nu inte flippat uppstavningen någonstans). En arkeolog och historiker i sina bästa år! Äventyr blir det nu för henne, hennes man Dr. Norman Guilford, deras nye vän den italienske mafioson och hennes gamle vän ”Majoren”. Och kanske, i framtiden, den mexikanske trädgårdsmästaren Peppy. Det är ialla fall vad vi hoppas på, men jag antar att vi får låta Sebastian bestämma själv vad han vill spela. Vi kan, bortsett från trädgårdsmästare, även godkänna Hobo Flapper eller Flapper Whore. Så länge han bär en charmeuse :)

Eh… Rollspelshumor. Ni fattar inte ändå :P

Hitta kläder. Apropå att hitta kläder så hittade jag mina gamla skinnbyxor igår! I garderoben, av alla konstiga ställen. Men alltså… Jag har ju letat där?? Någon skämta på mig aprillo!