Lilla Rödluvan

Broschen jag har på mig är världens bästa. Den är köpt på Glitter, för typ 60 spänn. Köpte en som jag använde till ALLT, och så gick den sönder. Ve och fasa, rent utav. Blev jätteledsen, och surade en del över det. Så när jag och mamma var i Göteborg och shoppade häromveckan så gick vi in på Glitter, och döm om min glädje när vi såg att de fortfarande hade den i sitt sortiment! Köpte två i rena glädjeruset, så nu har jag en som reserv ifall den andra går sönder :) Awesomenice ^^

Försöker lite smått få bort saker på listan över saker som jag vet gör mig extra stressad. Har just avslutat den mest akuta, så skall jag strax gå på punkt nummer två. När de två är helt borta så kanske det innebär att jag får sova lite mer? Tror nämligen att stress är något som påverkar min sömn, så ja. Det är värt ett försök :)

Planerar en sådan där nytta/nöjesresa i slutet av månaden. Tror att det kan bli bra. Vidga mina vyer lite, no?

Hade tänkt ta en promenad idag, men just nu spöregnar det. Jag är inte den som är rädd för regn, men en timmes promenad i dyblöta kläder är ju inte helt sexigt faktiskt. Vill inte förkyla mig, jag har lyckats undvika att bli sjuk på väldigt länge nu (Filippinerna räknas inte!) så jag tänkte fortsätta på den vägen faktiskt. Får se ifall jag vågar mig ut ändå, kanske fungerar om man har på sig en jacka som är lite mer vattenresistent? :)

2 svar på ”Lilla Rödluvan

  1. Mycket smart det där med att köpa på sig fler exemplar av saker man gillar. Själv hatar jag att köpa byxor och tycker det är svårt att hitta snygga som sitter bra. Varje gång jag hittar ett par perfekta så tänker jag att jag ska gå tillbaka och köpa ett extra par direkt för att ha när det första är utslitet. Gör jag det? Nej. Ångrar jag mig? varje gång.

  2. En så jättebra bild på dig :)
    Det där med sömnproblem känner jag så väl igen och ja, stress har definitivt en påverkan på sömnen. Även om man inte direkt tänker på något specifikt så surrar det ändå runt i skallen på en, liksom långt bak och man blir bara liggandes när man egentligen borde vara hur trött som helst. Jobbigt är bara förnamnet.

Kommentarer är stängda.