Å aj aj aj aj buff

Ja, är det inte det ena så är det det andra. Handleden gör ju fortfarande ont, men idag satte högerknät igång med att strula också. Så härligt. Så nu sitter jag tårögd av tigerbalsamångor och surar över att jag inte kan ta någon promenad idag heller. Jag vill och behöver komma ut och röra mig, och det gör mig inget alls att det regnar, men jag måste hålla knät varmt, torrt och stilla så en regnblöt promenad är ganska kontraproduktivt just nu.

Annars då? Jodå, helt OK. Planerar, finurlar och filosoferar, typ. Har saker jag borde göra men ibland tar det emot antar jag. Skall kika på lite julklappar ikväll är planen, och behöver det kompletteras så blir det Väla med Murck nästa vecka :) Kanske spelar lite Skyrim, eller så dör jag i duschen en stund. Klockan är ju bara barnet, så jag hinner nog hitta på något att göra :)

Vi kör lite musik och datorpill så länge. Funderar på att byta bloggdesign HELT och inte bara färgerna. Jag skall kolla runt lite ifall jag kan hitta något som passar mig, annars fortsätter jag på denna. Den fungerar ju trots allt bra :)

Also, dagens look + mitt snygga röda hår:
(ögonfransarrrrr)

1 svar på ”Å aj aj aj aj buff

Kommentarer är stängda.