Morgonstund har ångest i mund

Mitt hår är numera rött i botten och går ut mot en ljusare orange där det är för slitet, men det ser helt OK ut och ser mycket bättre ut än den rosa motsvarigheten! Rosa var ju en kul färg att (av misstag) testa, men jag tror nog att röd är en bättre färg för mig ;)

Har sovit med handledsstöd på, känns just nu ganska OK men jag vet inte om jag vågar ta av stödet. Jag orkar inte få så ont jag hade igår igen, det fungerar inte att jobba klokt då. Jag har sjukt svårt att göra saker med vänsterarmen också, det blir obalans i min kropp och jag blir fan dålig av det. Jag har ju mina små ticks. Jag måste ta på mig t.ex. skor/strumpor i en viss ordning (ena foten före den andra) för annars känns det direkt fel. Att då tvingas bära saker med vänsterarmen som jag egentligen brukar göra med högern..? Känns direkt fel. Försöker dock motstå känslan av hur illa jag mår av det, eftersom jag just nu stör mig mer på smärtan än att mina tvångstankar får flytta sig lite.

Sov självklart knappt något i natt igen. Vid tre tittade jag på klockan. Hur länge jag legat vaken innan och sedan låg vaken efter har jag ingen aning om. Jag har försökt med ett par olika kuddar för att kolla ifall det är något sådant som stör in, men det gör ingen vidare skillnad. Börjar, som ni förstått vid det här laget, bli extremt trött på att vara rent illamående varje morgon för att jag inte fått tillräckligt med sömn. Sedan sitter man och stoppar i sig socker på jobbet för att försöka få upp piggheten i kroppen, vilket självklart är kontraproduktivt så det förslår men samtidigt den enda lösningen jag har tid med just nu. Fan fan fan.

Sitter och fryser just nu. Känner mig ytterst omotiverad till att leta rätt på kläder och gå till jobb, jag börjar bara bli för trött för detta nu. Det blir bra om en liten stund när jag glömmer bort att vara trött och grinig, men just nu vill jag mest bara krypa ner under det varma täcket igen och ligga där tills jag är utvilad.