Dansavslutning och en djävligt onödig resa till Väla

Så igår kväll så kilade jag hem till Micke och tittade på film och pillade på Skyrim. Promenerade dit, och trots att det var ett par tillfällen då det kändes lite obehagligt (till exempel på den 250 meter långa sträckan som var både avlägsen och dåligt belyst, samt promenad genom tunnel) så bestämde jag mig ändå för att det var en skitbra idé att gå hem igen också. Halv ett på natten. En lördag. I Helsingborg. I spöregnet. Men det gick bra! No worries! :)

Idag var det dansavslutning, så för att få mina 2 minuter i rampljuset har jag fått spendera fyra timmar åt att sitta i ett dragigt rum fullt av skrikande sextonåriga brudar som knappt hade kläder på sig. Inte ens i närheten av så kul som det låter, kan jag berätta. Ni missade inget, grabbar! Dansen gick bra i alla fall, för första gången typ någonsin så lyckades jag med den där delen som jag annars alltid totalfailar på. Dock så såg jag förmodligen sur och förvirrad ut låten igenom, och att jag såg ut som en påtänd clown hjälpte nog inte heller. Skitsamma, nu är det slut!

Så skulle jag och exet ut på Väla för att kolla på tapeter till köket så att vi kan få snyggt och få sålt på skiten, så vi tog första bästa buss ut och hann vara på Väla i kanske 30 minuter innan det utannonserades att de skulle stänga. Wait what? Tydligen stänger de redan 18 på söndagar, och inte 20 som jag trott :( Så vi sprang bort på GameStop för att köpa Skyrim (fanns dock inte i lager) och sedan åt vi köttbullar på IKEA innan vi åkte hem igen. Så det var 60 minuters bussresa för att få köttbullar. Värt.

Nu försöker jag få upp lite värme i kroppen igen, och antingen gosar jag ner mig på soffan framför en bra film eller så blir jag sittande här.

Har för övrigt lagt upp en ful juldesign på bloggen, så om ni inte ser det kan ni ju refresha sidan lite eller något.

Hejdå.