Ett helt gäng intressanta ställningar man fick inta där, ja

Foto: Monica Hansson

Kom just hem från mitt första yogapass! Förvånades över hur mycket mer böjlig jag var än jag först trott, men balansen var typ lika illa som jag misstänkt ;)

Skall, om jag har pengar kvar efter att räkningar och julklappar är avstökat, köpa ett månadskort på Actic till att börja med så att jag kan börja simma och köra yoga ett par gånger i veckan, så tror jag nog att jag kan bli böjligare än jag är. Märkte att jag redan har ett par fördelar tack vare dansen, vilket känns awesome. Jag kan alltså nu märka skillnader i min fysik på grund av 11 danspass i bolly/belly! Yay ^^

Annars har dagen på det stora hela varit dålig. Jag har försökt reda ut arbetsuppgifter, spenderat ett par timmar åt att skaka av stress och allmänt sådär vilja springa hem och låsa in mig i sovrummet. Jag hoppas att morgondagen blir lättare, för jag kommer inte att orka en hel vecka till som är skit. Det går inte. Men jag har hopp om att imorgon blir bra, och det tänker jag stå fast vid fram tills det inte längre går ^^ Men man måste ju för fan hålla sig positiv, eller hur? :)

Nu skall jag chilla är det tänkt. Jag känner mig JÄTTESUGEN på att ta en promenad, men tror att det får räcka med att jag har kört yoga idag. Det är bra att låta kroppen vila lite också, så jag får vänta tills imorgon med min promenad. Onsdag skall jag chilla, torsdag är det sista dansträningen och fredag skall vi ut efter jobbet och käka julbord (typ). Skall någonstans däremellan hinna med att baka muffins också, som skall med på jobbet på fredag. Hepp!