Come here, I think you’re beautiful

Foto: Lotta Amundson
Edit: Andrew Smith

Hemma igen efter min kvällspromenad. Brukar vara bra på att gå igenom och sortera tankar när jag är ute och går, men det har inte blivit så mycket tankeverksamhet ikväll. Jag har mest känt mig disträ och fokuserat på min musik, sjungit med och sådana saker. Känner mig lite lurad på  konfekten, jag behöver få ventilera hjärnan lite emellanåt. Hoppas att jag är mer fokuserad på att få skallen rensad imorgon, helt enkelt.

Har påbörjat en önskelista nu. Det brukas tjatas om sådana åt höger och vänster och sedan är det ändå ingen som köper något från den när man väl suttit och snickrat ihop en finfin lista med massa saker i alla möjliga prisklasser. Varför stressa med det när ingen bryr sig? Strunt samma, det skall göras ändå.

Det blir inget Dublin över jul, dessvärre. Får stanna hemma och fira med exet, hans mor och min bror istället. Fungerar det med. Julskinka och saffranspannkaka! Om någon vill ta en öl på julafton så hojta till ;) Jag är inte främmande för att gå ut. Saknar våra fina julkvällar på Effes vi brukade köra när jag bodde på ön. Överge familjen ett par timmar för att dricka alkoholhaltiga drycker och spela biljard :3 (fina älskade gotlänningar, jag behöver er mer än ni tror!) ♥

Känner mig i alla fall djävligt duktig som lyckats pilla såpass mycket på min hemsida idag! Sedan finns det ju kanske andra saker jag förmodligen borde ha prioriterat idag, men det får jag ta tag i imorgon istället :) Skall komma igång med bildredigering av de foton som togs förra helgen, som Ida vackert väntar på :) (köp snygga hattar! http://tegelstenclothes.com/)

Nåväl. Nu skall vi bädda rent med nytvättade lakan och sedan skall jag krypa till sängs och läsa mig till sömns ^^ Har haft en sjukt fin helg och är supernöjd med det hela :D

Godnatt :3