Söndagskväll

Allmänt slö söndag. Håller på och uppdaterar hemsidan, har laddat upp massor av bilder på mig men inte fått dit så mycket annat. Fortfarande inte helt säker på hur jag vill ha upplägget, faktiskt. Men jag kommer säkert på något till slut, jag känner ju inte direkt att jag har särskilt bråttom med det hela. Har förstasidan legat utan större aktivitet i två år hittills kan den ju ligga ett tag till, inte sant? ;)

Om ni vill ta en titt på hur det ser ut hittills kan ni jättegärna ta en titt här, och har ni kommentarer på vad ni saknar eller vill se mer av så kan ni ju kommentera här på bloggen så skall vi se vad jag kan göra åt saken :)

Trots att jag trodde att jag skulle gå i stycken i ren förskräckelse av kylan när jag poserade halvt påklädd utomhus förra helgen så kan jag ändå inte titta ut på novembernaturen utan att få en massa dumma idéer i skallen. Jag har visioner av så sjukt snygga fotoshoots man skulle kunna göra, men jag tror att jag på allvar kommer att skada min kropp om jag får för mig att driva igenom någon av dem. Det ÄR för kallt, även om jag ibland är lite för dum för att inse det. Bah.

Har ett par sjukt fina ställen där jag vill ta kort inomhus dock, så får väl se ifall man kan få igenom något där istället. I så fall kommer det att bli pinup galore! Förmodligen inte zombie pinup, men jag kanske duger även som vanlig flicka med allt blod och kött intakt? …mmm, kött…

Nåväl. Nu skall jag fortsätta tvätta och om en stund skall jag ta min dagliga promenad :)