Bevisligen ett VÄLDIGT effektivt lås

Lyckligtvis fick de behålla hjulet i alla fall, bra lås det där! :)

Hemma igen från andra passet i burleskdans. Var allmänt skraj innan jag åkte, men lyckligtvis så körde vi bara igenom det vi lärde oss förra gången eftersom det var med en ny tjej, samt vår instruktör inte mådde helt bra. Är fortfarande sjukt sämst, men känner i alla fall att jag börjar få liiiite mer koll på stegen nu! Problemet jag har är allt jag gör allt spegelvänt, vilket jag måste försöka komma ur. Nackdelen med att dansa framför speglar, I guess.

Allmänt tung dag idag. Måndagar kommer att vara tunga framöver, men det borde gå bättre för varje måndag som passerar. Har ju lite speciella uppgifter på måndagar numera, och i alla fall nu i början så tar det sjukt mycket tid och kraft. Ugh. Men ja. Det blir bättre :) Jag är ju faktiskt ganska så awesome, om jag får säga det själv.

Skall käka lite nu och sedan skall jag nog börja klippa i lite tyg om jag nu skall ge mig på att sy en klänning tills på lördag ;) Eller ja, fredag redan, jag sticker ju till Göteborg/Lilla Edet direkt efter jobb och chillar hos mamma så jag är ju en dag kort där. Tänkte ägna mig åt att sy fast paljetter och stuff på tåget, så kanske tågresan går lite snabbare.

Skall se ifall jag kanske kan få upp lite bilder på min progress här, så får ni se när jag freestylar en swing dress ;) Jag fick ju lite smak på freestyling efter att jag gjorde min kampfraukleid :)

1 svar på ”Bevisligen ett VÄLDIGT effektivt lås

Kommentarer är stängda.