Jag förväntar mig helt klart att Kapten Krok är med på nästa Krigshjärta nu

Gårdagen var lite speciell!

Sov fram till tio då jag väcktes av min väckarklocka men mest av allt bara ville ligga kvar. Lyckades till slut ta mig upp, varpå jag åt frukost med Christer innan jag följde honom till bussen hem. Efter det köpte jag och Nath lunch, och sedan började jag pilla på att försöka få upp en klok hemsida åt mig själv, vilket självfallet inte ville sig som jag ville. SKITLIV! Efter att jag suttit och surat vid datorn en stund så fick jag sms av Mia som ville ta en promenad, så jag struntade dirrmode i den trilskande hemsidan och gick med henne ut istället. Tog med mig kameran också, såklart.

Vi gick ut till Gröningen, och på tillbakavägen snubblade vi inom Mariakyrkan där vi lyssnade på fransk kammarmusik framförd av Kapten Krok och ett gäng cordover. Allt var ytterst bisarrt och surrealistiskt, och jag pendlade mellan att sitta och gäspa och att försöka att inte skratta rakt ut. Det var nämligen så att denna brokiga skara musiker försökte sig på någon form av rollspelande mellan låtarna, och de var så uppenbart dåliga på det att det var rent pinsamt :D Det är något ytterst galet i att se Kapten Krok springa kyrkan runt med stora steg och leta efter en säckpipa, som är placerad i fallosposition på altaret, tro mig.

När jag kom hem så grillade jag och Nath kött (klockan nio) och tittade på Fantastic Mr. Fox innan vi gick och lade oss. En mycket skum men roande söndag, alltså. Jag är ytterst nöjd ^^

Ikväll börjar jag och Mia dansträning! Ojvoj, lite nervös över det ja :D Mia skall ringa och dubbelkolla nu under dagen att det blir av, för det var tydligen väldigt få anmälda. Hoppas att det fungerar, för det skulle vara riktigt kul att komma igång klokt med träning nu!

Skall försöka få upp lite bilder från gårdagen sedan, men om jag skall träna en timme efter avslutad arbetstid ikväll så är det inte troligt att det sker förrän tidigast efter jag har tränat :P

Snygg detalj från Mariakyrkan: Lampor med kors i :)