Sista dagen på semestern

Väldigt lugn dag. Redigerade kanske 300 bilder, har annars mest chillat vid datorn. Installerade lite nya teckensnitt, mysade runt i Photoshop där jag försöker bygga snygga saker att slänga upp på min hemsida, läst igenom en massa bloggar och försökt komma fram till exakt vad jag borde ha på mig av Tip the Velvet i september. Det lutar åt att jag uppdaterar min rödsvarta outfit lite, jag funderar på att bygga om min spindelfascinator till en hatt samt slutföra det arbete jag påbörjade för tre år sedan med att sätta fast korsetter på de främsta panelerna på min gamla Vollerskorsett. Eller så struntar jag i det, byter snörning i min Burleska-underbustkorsett och låter lungorna få trivas en kväll.Vi får se. Frågan är också hur jag gör i skoväg; helst vill jag ju köra på de rödsvarta heelsen, men efter mina fötter nu fått plågas så illa under båda mina semesterveckor så känner jag faktiskt mest att jag nog egentligen bara vill stuffa runt i sneakers ;)

Skall gå till sängs nu och läsa mig till sömns, läser om en gammal Stephen King-bok i brist på annat som känns läsvärt just nu. Vem försöker jag lura? Jag har fortfarande en bok-kö på typ tio böcker jag borde läsa, haha. Är nog mest bara ett försök att inte låtsas om att jag har så mycket saker jag BORDE läsa…. Typ.

Nathaniel fyller år imorgon. Vi kommer att fika lite här hemma imorgon, och sedan ha fest i helgen. Tobias fyller år i helgen, jag känner mig lite smått kluven men sätter så klart Nathaniel före Tobias (även fast Tobbe är en raring :))
Försöker komma fram till vad jag skall ha på mig. Som alltid så är det nästan förberedelserna som är det roliga… ;)

Godnatt vänner, skall försöka få upp en bild eller två här imorgon! (men i vanlig ordning så lovar jag såklart inget, för då blir det inget av ;P)

Kram!