Effektiv som sjutton idag

Dagen blev längre än jag först trott. När jag tog fram datan jag baserar min arbetsdag på imorse så var jag glatt överraskad, för det var färre case än jag trott jag skulle jobba med. På eftermiddagen, när jag nästan var färdig, så blev jag dock ombedd att göra lite extra uppgifter eftersom en av de högre cheferna plötsligt ville ha rapporterat data som vi räknat med att hon ville ha först på onsdag. Eep. Så ja. Det blev en timmes övertid, så har 1,5 timme komp intjänat nu ;)

Känner i alla fall att jag har levererat idag, minst sagt :)

Min smockkrage är äntligen klar! Nu lägger jag skjortan åt sidan lite och försöker komma igång med överklänningen istället. Jag hittade lyckligtvis mitt flieselin liggande där jag hoppades att det skulle ligga, så nu har jag mönsterpapper till hands. Skall se ifall jag kan lyckas rita mönster från en klänning jag sydde för ett par år sedan, haha. Eh. Jag hoppas att det skall gå, annars blir det lite jobbigt, eftersom jag – återigen – har tappat bort mitt klänningsmönster. Är ju bara uppe i, vad, fem eller sex köpta mönster nu?
Det är alltså samma mönster jag har köpt om och om igen, eftersom jag ständigt tappar bort det. Vilket är synd, för det är ett väldigt bra mönster :)

Så.  Wish me luck med sömmandet! Jag vill få maskinsömmandet överstökat så att jag kan få roa mig med handsömnaden sedan ^^