Högt gnyr Garm vid Gnipahålan

Himlen har öppnat sig. Syndafloden är här! Eller ja, kanske för de som faktiskt tror på att det är något som kan inträffa. Själv håller jag mig mest till att betrakta vintrarna för att se när vi närmar oss fimbulvintern och Ragnarök. Typ.

Drömde konstigt. Minns inte allt. Minns inte hur vi hamnade där, men vi var utlandet – tror jag. Vi hittade en enorm spindel som satt i ett fönster. Som en vanlig svensk spindel, fast stor som en fågelspindel, typ. Sedan såg vi en annan spindel som hade djävligt många ben, och som var ”dubbel”. Den var stor och blå, nästan turkos, och hade en metallic-rosa överdel med extra ben på. Skitläskig. Satte på ett par förstoringslinser på min kamera och tog kort på ett par söta salamanders. Det var någon simlärare där vi ville undvika? Det var en dyster och ond plats, trots att den egentligen var vigd för glädje. Kanske midsommar. Det var en massa barn där, och jag försökte inreda min och Nathaniels sovkammare med lite lakan för att göra det mysigare, för som det såg ut just nu var det inte helt OK.

Äh. Jag vet inte. Det var så mycket konstigheter och det mesta var förnimmelser och instinkter snarare än visuella upplevelser. Som vanligt när man drömmer, alltså.

Kort vecka denna vecka. Skall försöka passa på att utnyttja långhelgen till att komma igång med syendet på allvar – är i alla fall snart klar med min krage! Prio nummer två är att klippa ut klänningsdelarna, och få ihop basen till klänningen. Efter det kommer handsömnad för att fålla alla kanter samt alla detaljer.  Det blir kul ^^

Fick hem RuPaul’s Drag Race S3 igår, squee! :)

Nu skall jag ha på mig kläder, för jag vill inte bli dyngsur så fort jag sticker snoken utför dörren.