Jag såg han Morgan, också

Det blev aldrig tid till att skriva igår. Eller tid kanske fanns, men jag hade verkligen inte orken till det. Det blev såklart KAOS med leveransen av bilar, och inte ens på ett sätt jag hade föreställt mig. Allt var lösbart, alla har bilar nu, jag behöver bara …bråka med lite folk, typ. NÅVÄL. Var helt slut när jag kom hem. Började 40 minuter tidigare igår så jag gick hem 40 minuter tidigare för det var helt dött här. Lånade Johans åkkort. Drömde om att komma hem och ägna kvällen åt att läsa min bok. Insåg att boken …….ligger kvar på jobbet.

Har läst på lunchen idag! Min app tycker att jag blir klar med boken den 19/9 men det tror inte jag. Jag har till och med måndag på mig (den MÅSTE tillbaka på måndag, men jag hinner ju läsa på lunchen om det behövs) men jag tror att om jag bara ser till att få med mig den hem så kommer jag utan problem att läsa ut den över helgen. Jadå. Jag har också lagt till den på min önskelista till jul lol, för den är ju alltså BRA om än så väldigt märklig. I omgångar så oerhört vackert språk, den där sorten jag gillar? Påminner om vissa partier i Interview with the Vampire som jag highlightade i mina tonår och liksom behöll. En del ord vill jag så gärna äga, bära med mig. Man gör ju sådant.

Ullared med pappa och Prescilla var bra! Jag är klar med julklappar till alla barn + har fixat halva Elviras paketkalender. Det gör att listan över folk jag har kvar att handla till är markant kortare. Hade NOG kunna lösa ett par julklappar till, såhär i retrospekt, men samtidigt skall pengarna räcka också.

Middag på kvällen var trevligt; Maten var dock inte särskilt bra. Synd. Försökte också beställa ett glas dessertvin men det var tydligen otroligt konstigt av mig, så ehhh. Jag vet inte. Pappa, vi går någon annanstans nästa gång du kommer? 😅

Jag har ont i hela kroppen för igår bar jag runt på 7 uppsättningar däck och det tär fan lite på en. Igår eftermiddag satt jag och var helt övertygad om att jag började få feber, och sedan ba ”ah nej det är inte pga feber alla muskler i kroppen värker” smart man är osv. Det gjorde ont igår och det gör ont idag men kanske det slutat göra ont imorgon.

Imorgon skall vi på spelning! King Dude. Vad skall jag ha på mig då? Jag har ingen direkt plan, än. Men något schnyggt får det ju bli. Och så partysmink, såklart. Woop woop.

På lördag skall vi fiska; på söndag skall jag färga håret + tvätta. Har även ett mindre quest rörande GODIS som skall fixas i helgen. Allt blir bra. Jag vill bara sluta ha ont i kroppen pls :P

Hejråååå

Kommentera