Ro för att skjuta bättre

Jag kom, jag såg, jag helgade. Nu är det måndag och jag sitter i Majorna, men skall tillbaka till Östra om cirka 45 minuter när Lisbeth stänger här :) I afton: ÖL. På lokal. Igen! Bra grejer :)

Jag sprang i lördags och jag sprang imorse, båda fallen W4. Uppfattade att det kändes väldigt jobbigt i lördags så sprang lite långsammare imorse och då kändes det mycket bättre. Jag har ingen tävling. Inte ens mot mig själv. Jag får inte tävla i detta, det får ta den tid det tar.

Blev leggad på systemet i lördags? Hon ba ”hur gammal är du” och jag blev så ställd att jag glömde bort min ålder och ba ”ööööh 40?” och sedan var hon nöjd. Sedan åkte jag och Johan slogs med vikingar i Gamlestaden! Jag sköt båge på ett träd, men handlederna började bråka efter typ 15 minuter så jag satte mig på en fuktig kulle och tittade på istället. Sedan frös jag lite, men det var trevligt ändå. Jag kom på att jag förra året när vi sköt båge insåg att jag behöver köra med roddträning för att träna upp rygg och armar för bågskytte, så jag får väl ha det med mig och ehhh göra något åt det, lol.

Men ja. Dags att börja plocka ihop sig här. Hoppar på en vagn strax efter fyra, och sedan har jag lite full rulle sista timmen på Östra.

Ha en fin kväll! :)